Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно процедуры регистрации предприятий, учреждений, организаций в отделениях Фонда социальной защиты инвалидов

Относительно процедуры регистрации предприятий, учреждений, организаций в отделениях Фонда социальной защиты инвалидов



   
МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
   ФОНД СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ІНВАЛІДІВ
   
   ЛИСТ
   
   від 25.09.2013 р. N 1/6-296/09

   
   <...> Відповідно до п. 1 Порядку реєстрації підприємств, установ, організацій та фізичних осіб, що використовують найману працю, затвердженого постановою КМУ від 31.01.2007 р. N 70 (далі - Порядок), цей Порядок визначає процедуру реєстрації підприємств, установ, організацій, у тому числі підприємств, організацій громадських організацій інвалідів, фізичних осіб, що використовують найману працю, в яких за основним місцем роботи працює вісім і більше осіб (далі - роботодавці), у відділеннях Фонду соціального захисту інвалідів (далі - відділення Фонду).
   
   Відповідно до абзацу третього п. 3 Порядку новостворені роботодавці та підприємства, установи, організації, у тому числі підприємства, організації громадських організацій інвалідів, фізичні особи, що використовують найману працю, в яких кількість працюючих, для яких це місце роботи є основним, збільшилася до восьми і більше осіб, реєструються у відділенні Фонду до 1 лютого року, що настає за роком створення або збільшення кількості працюючих.
   
   Враховуючи вищевикладене, роботодавець зобов'язаний зареєструватися у відділенні Фонду в період з 1 січня по 1 лютого поточного року у разі, якщо у попередньому році кількість працюючих, для яких це місце роботи є основним, збільшилася до восьми і більше осіб.
   
   
   Перший заступник директора
   
С. Скорупський

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям