Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Классификация вида деятельности провайдера

Классификация вида деятельности провайдера



   

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 26.12.2011 р. N 14/3-13/628


   
   Держстат розглянув Ваше звернення щодо кодування діяльності за Класифікацією видів економічної діяльності (Наказ N 457) (КВЕД) і повідомляє.
   
   Національний класифікатор ДК 009:2010 "Класифікація видів економічної діяльності" (Наказ N 457), розроблений на базі міжнародної статистичної Класифікації видів економічної діяльності Європейського Союзу (NACE, rev. 2), є статистичною класифікацією і використовується органами державної статистики з метою проведення державних статистичних спостережень.
   
   Об'єктами класифікації в КВЕД (Наказ N 457) є види економічної діяльності юридичних осіб, відокремлених підрозділів юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців. Під економічною діяльністю розуміють процес виробництва продукції (товарів та послуг), який здійснюється з використанням певних ресурсів: сировини, матеріалів, устатковання, робочої сили, технологічних процесів тощо. Зважаючи на це, економічна діяльність характеризується витратами на виробництво, процесом виробництва та випуском продукції (товарів та послуг) і класифікується в залежності від цих факторів.
   
   Згідно зі статистичною методологією економічна діяльність, яка полягає в діяльності провайдера програмної послуги, який формує пакети програм незалежно від того, чи є в його власності телекомунікаційні мережі, за КВЕД ДК 009:2010 (Наказ N 457) класифікується в позиції 60.20 "Діяльність у сфері телевізійного мовлення" розділу 60 "Діяльність у сфері радіомовлення та телевізійного мовлення" секції J "Інформація та телекомунікації" (Наказ N 457).
   
   Перший заступник Голови
   В. О. Піщейко

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям