Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно представления информация об объемах производства промышленной продукции физическими лицами - предпринимателями

Относительно представления информация об объемах производства промышленной продукции физическими лицами - предпринимателями



   

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 21.02.2012 р. N 15/1-20/206


   
   У рамках державного статистичного спостереження за виробництвом продукції на підставі звітності за ф. N 1-П (ф) (місячна) "Терміновий звіт про виробництво промислової продукції (товарів, послуг) за видами" відстежується інформація про обсяги виробництва промислової продукції фізичними особами - підприємцями (далі - ФОП).
   
   Сукупність звітних одиниць для проведення спостереження за вказаною формою формується органами державної статистики, враховуючи насамперед необхідність забезпечення репрезентативності даних про випуск продукції по регіонах по соціально-важливих видів продукції, такі як хлібобулочні, здобні, макаронні вироби, борошно та ін. Тепер у сукупність звітуючих одиниць залучено 70 ФОП. З них основна кількість (81 %) фізичних осіб - підприємців зосереджено у Закарпатській, Івано-Франківській та Тернопільській областях.
   
   Показник "Залишки виробленої готової продукції на кінець звітного періоду" може бути заповнений на підставі даних управлінського обліку, який ведеться ФОП.
   
   Статтею 1863 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачена відповідальність за порушення порядку подання даних для проведення державних статистичних спостережень.
   
   Неподання органам державної статистики даних для проведення державних статистичних спостережень або подання їх недостовірними, не в повному обсязі, не за формою, передбаченою звітно-статистичною документацією, чи із запізненням тягне за собою накладення штрафу на громадян - від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб та громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
   
   Вищевказані порушення, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, тягнуть за собою накладення штрафу на громадян - від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб та громадян суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятнадцяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
   
   Заступник Голови
   М. Власенко

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям