Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно разъяснения отдельных вопросов применения Положения о военно-транспортной обязанности

Относительно разъяснения отдельных вопросов применения Положения о военно-транспортной обязанности



   
МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 22.07.2015 р. N 322/2/6598
   
   Щодо роз'яснення окремих питань застосування Положення про військово-транспортний обов'язок

   У Генеральному штабі Збройних Сил України розглянуто <...> звернення <...> щодо роз'яснення окремих питань застосування Положення про військово-транспортний обов'язок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2000 р. N 1921, в редакції, затвердженій постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 р. N 405 (далі - Положення) <...>.
   
   За результатами розгляду інформуємо, що відповідно до пункту 15 Положення керівники підприємств, установ та організацій подають військовим комісаріатам двічі на рік (до 20 червня та 20 грудня) інформацію про наявність транспортних засобів і техніки, їх технічний стан, а також про громадян, які працюють на підприємствах, в установах та організаціях на таких транспортних засобах і техніці, за встановленою Положенням формою. Зазначена інформація подається у визначені Положенням строки та за встановленою формою незалежно від змін щодо облікових даних транспортних засобів і техніки, а також громадян, які на них працюють.
   
   Стосовно пунктів передачі та пунктів повернення транспортних засобів і техніки інформуємо, що в Збройних Силах України переважно використовується територіальний принцип комплектування військ (сил) транспортними засобами і технікою національної економіки. З огляду на зазначене місця розташування пунктів передачі та пунктів повернення транспортних засобів і техніки обмежуються територіальними кордонами областей.
   
   Переміщення транспортних засобів і техніки за межі області здійснюється за рахунок Збройних Сил України.
   
   Начальник Головного управління
   оборонного та мобілізаційного
   планування Генерального штабу
   Збройних Сил України,
   генерал-лейтенант
   
В. Аскаров

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям