Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Про внесення змін до форми державного статистичного спостереження №1-П (термінова) "Терміновий звіт про виробництво промислової продукції (робіт, послуг)"

Про внесення змін до форми державного статистичного спостереження №1-П (термінова) "Терміновий звіт про виробництво промислової продукції (робіт, послуг)"

Печатная Форма: Про внесення змін до форми державного статистичного спостереження №1-П (термінова) Терміновий звіт про виробництво промислової продукції (робіт, послуг)

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
   (Держкомстат України)
   
   НАКАЗ
   
   від 12.01.2009 №1


   
   Київ
   
   

Про внесення змін до форми державного статистичного спостереження №1-П (термінова) "Терміновий звіт про виробництво промислової продукції (робіт, послуг)"


   
   
   Відповідно до статей 4, 14, 18 Закону України "Про державну статистику", у зв`язку із запровадженням у статистичну практику методології розрахунку індексу промислової продукції, адаптованої до міжнародних стандартів, та з метою зменшення звітного навантаження на респондентів
   
   
   НАКАЗУЮ:
   
   
   1. Унести зміни до форми державного статистичного спостереження №1-П (термінова) "Терміновий звіт про виробництво промислової продукції (робіт, послуг)", затвердженої наказом Держкомстату від 12.07.2007 №215, вилучивши такі показники:
   
   – обсяг виробленої промислової продукції (робіт, послуг) у порівнянних цінах підприємств на 1 січня звітного року (ряд.810);
   
   – обсяг виробленої промислової продукції (робіт, послуг) у порівнянних цінах на 1 січня звітного року за попередній звітному місяць (ряд.848);
   
   – причини зміни даних щодо обсягів продукції у порівнянних цінах за попередній місяць.
   
   2. Форму №1-П (термінова) "Терміновий звіт про виробництво промислової продукції (робіт, послуг)" зі змінами, затвердженими цим наказом, увести в дію, починаючи зі звіту за січень 2009 року.
   
   3. Департаменту статистики виробництва (Овденко Л.М.) здійснювати організаційне та методологічне керівництво збором і розробкою даних за формою державного статистичного спостереження №1-П (термінова) "Терміновий звіт про виробництво промислової продукції (робіт, послуг)" зі змінами, затвердженими цим наказом.
   
   4. Начальникам головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, областях, місті Києві та Управління статистики у місті Севастополі довести цей наказ до відома респондентів та забезпечити в установленому порядку збір, розробку й подання Головному міжрегіональному управлінню статистики у м.Києві звітів за формою №1-П (термінова) "Терміновий звіт про виробництво промислової продукції (робіт, послуг)" зі змінами, затвердженими цим наказом.
   
   5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Піщейка В.О.
   
   Голова
   О.Г. Осауленко
   
   
   
   
   

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям