Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.11.16
6833 6 Печатать

Комітетом з питань податкової та митної політики схвалено скасування алкогольно-тютюнової звітності

2 листопада 2016 року на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики схвалено проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" (щодо скорочення звітності для суб'єктів малого бізнесу)" від 17.06.2016 року реєстр. №4841.

Законопроектом передбачено внесення змін до Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", в частині виключення обов'язку з подачі суб'єктами малого бізнесу звітності про обсяги обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів, передбаченої наказом Міністерства фінансів України "Про затвердження форм звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та порядків їх заповнення" від 11.02.2016 року № 49, а також скасування штрафів за неподання чи несвоєчасне подання звітів.

Найближчим часом законопроект №4841 може бути винесено на розгляд Верховної Ради України.

По материалам Всеукраїнське об'єднання підприємців малого та середнього бізнесу "Фортеця"
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Потяг
04.11.16 09:45

Далі чергове голосування У Верховній раді. Спроба №1 була 14.06.2016р при голосуванні за законопроект №2498а, який провалили депутати свободівці (особливо лютював свободівець Левченко),майже весь БЮТ,Мустафа Наем,Ганна Гопко і т.д....

Ответить
  • міла
04.11.16 11:04

я скоро посивію з цим звітом! Коли вже його відмінять! Яка вже це спроба скасування звітності? Самі придумали звітування, самі проекту скасування закону придумують і самі ж проти голосують! І по колу-по колу-по колу ...Де логіка? Де вона ця логіка?

Ответить
  • Шурик
04.11.16 11:06

Потяг, на этот раз хитрее написано. Тогда было отменить это, а сейчас изменить без указания про что. Может и прокатит.После того когда депутаты установили запрет продажи алкоголя до 18 лет, никогда не поверю на единому их слову, они все воры и обманщики. Распинались на тибуне чуть ли не до усрачки расхваливая что 18 это супер-пупер и нельзя детям пить. А дело то в том, что до принятия этого действовали нормы СССР и там было установлено 21 год. Всё что эти уроды говорят - обман от врагов народа. Настоящих депутатов наверно не больше десяти, остальные по личным делам или делам своих хозяев-олигархов.

Ответить
  • Сонце
04.11.16 16:57

І знову " очередной развод" для бідних бухгалтерів!!! Одні законопроекти

Ответить
  • Виола
04.11.16 17:27

БОЖЕ дай ума .силы духа и воли этим депутатам отменить этот дебил-отчет.он парализовывает всю работу бухгалтера. и забирает уйму времени нервов бухгалтера.много моих знакомых только из за этого отчета отказались работать с общесистемщиками

Ответить
  • Сонце
05.11.16 18:24

Виола, Ви молодець

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям