Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.04.17
3384 3 Печатать

Оприлюднено проект Закону щодо запровадження «Електронної акцизної марки»

Державна фіскальна служба України повідомляє про розроблення проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо контролю за обігом підакцизних товарів (алкогольних напоїв та тютюнових виробів)».

Проектом регуляторного акта передбачено створення нормативно-правової бази, що забезпечить можливість впровадження та функціонування автоматизованій системі контролю за обігом підакцизних товарів (алкогольних напоїв і тютюнових виробів) «Електронна акцизна марка».

Метою проекту є:

- створення нормативно-правової бази, що забезпечить можливість впровадження та функціонування автоматизованій системі контролю за обігом підакцизних товарів (алкогольних напоїв і тютюнових виробів) «Електронна акцизна марка», яка в свою чергу направлена на:

- збільшення доходів бюджетів усіх рівнів за рахунок повного обліку виробництва й обігу підакцизних товарів (алкогольних напоїв і тютюнових виробів) в Україні та виключення можливості реалізації підакцизних товарів без сплати акцизного податку;

- зменшення обсягів тіньового ринку підакцизної продукції;

- створення єдиного інформаційного простору і формування бази даних про рух підакцизних товарів від виробника/імпортера до кінцевого споживача, про виробництво та реалізацію кожної одиниці виміру таких товарів на території України;

- підвищення ефективності попередження, виявлення та розкриття злочинів у сфері обігу підакцизних товарів.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, e-mail: kontrol481@sfs.gov.ua.

 Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: м.Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Шурик
04.04.17 08:53

Акцизная накладная, в ней электронная только обработка праверятелями, но этим как всегда облом и всё будет в ручную. Как всегда обман и очередной лохотрон от государства.

Ответить
  • /+/
04.04.17 09:19

надо и на туалетную бумагу акцизные марки поклеить

Ответить
  • natabel
05.04.17 14:33

Эксперименты продолжаются!!! Эл. акц. марка применялась только в Швейцарии на табачку. неплохая статья, если есть время почитать: http://vkurse.ua/business/nevidimaya-elektronnaya-marka.html?top-rotate

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям