Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


25.02.20
3358 2 Печатать

Податкова міліція продовжує працювати до утворення Бюро фінрозслідувань

Податкова міліція продовжує працювати у Державній фіскальній службі до утворення нового органу відповідального за боротьбу з фінансовими злочинами. Очікується, що цим органом стане Бюро фінансових розслідувань.

«ДФС почала реструктуризацію з липня, податкові та митні функції відійшли – утворені нові державні органи. Проте залишилася податкова міліція, яка на сьогодні чітко виконує всі доручення Уряду та Президента України», - зазначив Денис Гутенко.

Перед ДФС стоїть багато завдань, серед яких першочергове проведення заходів із протидії незаконному обігу та роздрібній торгівлі пальним.

Так, податковою міліцією ДФС проводиться комплекс заходів із відпрацювання місць незаконної торгівлі пальним.

Спільно з іншими компетентними правоохоронними та контролюючими органами з 13 грудня 2019 року по 8 лютого 2020 року перевірено інформацію щодо 1399 нібито нелегальних АЗС, з яких податковою міліцією було:

- припинено діяльність 658 нелегальних заправок;

- демонтовано обладнання, що використовувалось у протиправній діяльності на 482 незаконних об’єктах торгівлі пальним;

- забезпечено початок оформлення необхідних ліцензії 40 суб’єктами господарювання.

За цей період ДФС з незаконного обігу вилучено більше 9,4 тис. тонн пально-мастильних матеріалів на загальну суму понад 196 млн. грн. та обладнання незаконних АЗС/АГЗС загальною вартістю більше 150 млн. грн.

Одержані показники – це результат системного підходу у боротьбі з нелегальними НПЗ та АЗС. Робота в цьому напрямку активно триває. Нелегалам не місце на ринку пального.

Всі АЗС мають працювати з ліцензіями – це головна вимога до учасників ринку пального. До речі, легально чи ні працює АЗС можна перевірити на сайті ДПС.

Варто звернути увагу на те, що також ДФС активно відпрацьовуються й шляхи потрапляння нелегального палива на вітчизняний ринок.

«ДФС докладе максимум зусиль, щоб повністю мінімізувати тіньовий сегмент ринку пального», - резюмував Денис Гутенко.

Нагадаємо, що 5 лютого на нараді Президента України Володимира Зеленського з представниками компаній-учасниць паливного ринку ДФС отримала схвальний «фідбек» від учасників зустрічі щодо заходів із боротьби з нелегальними АЗС.

По материалам ДФСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Микола
25.02.20 19:18

змінять ці уроди назву  і  так  60-70 процентів  буде  вона  з  них  складена, решта прийде цивільних "умників" з ДПС.

Ответить
  • Мария
02.03.20 10:11

так у нас ДФС или ДПС ?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям