Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


14.12.21
2169 1 Печатать

Мінцифра попереджає про можливі збої в роботі "Дії"

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров наголошує, що у Мінцифри тестують наймасштабнішу онлайн-послугу за всю історію України — можливість отримати 1000 грн у рамках проекту єПідтримка.

Потенційно 8 млн клієнтів отримають послугу за трохи більше, ніж один тиждень.

Старт проекту з 19 грудня, але розробники проекту вже з 13 грудня поступово запроваджують бета-режим тестування, щоб усе налагодити.

У зв’язку з цим, можлива нестабільність роботи Дії, за що Міністр приносить вибачення заздалегідь. Урядовець вважає, що цей тиждень буде непростим.

«Після стабілізації однієї масштабної послуги з генерацією сертифікатів ми переходимо до іншої, ще більш масової. Безперервно. Але ми всі дотискаємо до результату», - запевняє Голова Мінцифри.

По материалам Михайло Федоров, Міністр цифрової трансформації України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Ирис
14.12.21 14:35

мартышка и очки.....

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям