Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.03.22
2664 0 Печатать

Україна випускає військові облігації

В умовах військової агресії Російської федерації Міністерство фінансів пропонує громадянам, бізнесу та іноземним інвесторам підтримати бюджет України шляхом інвестування у військові ОВДП. Кошти від облігацій будуть використані на забезпечення потреб Збройних сил України та безперебійне забезпечення фінансових потреб держави в умовах воєнного стану.  

Основні умови військових ОВДП наступні:
•    номінальна вартість однієї облігації – 1000 гривень;
•    строк обігу – 1 рік;
•    ставка дохідності буде визначена на аукціоні.

Перший аукціон буде проведено завтра, 1 березня 2022 року.

«Українці проявили мужність та згуртованість, яка надихнула весь світ! Країна показує свою стійкість на багатьох фронтах, в тому числі на фінансовому. Кожен має можливість підтримати фінансування потреб армії та бюджету країни, придбавши наші військові ОВДП. Звертайтесь до банків - первинних дилерів, вони допоможуть вам надати підтримку державі в ці складні часи», - сказав Сергій Марченко, Міністр фінансів України.  

Як придбати ОВДП 

Список первинних дилерів

По материалам Мінфін

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям