Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.01.24
711 0 Печатать

Малі виробники виноробної продукції звітують до органів ДПС

Відповідно до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального», Державну податкову службу, її територіальні органи визначено уповноваженим органом виконавчої влади щодо отримання:

щорічного звіту про обсяги виробництва та/або обігу (у тому числі імпорту та експорту) алкогольних напоїв, що подається малими виробництвами виноробної продукції, які отримали ліцензії на виробництво та/або оптову торгівлю алкогольними напоями без додавання спирту (винами виноградними, винами плодово-ягідними, напоями медовими) та/або здійснюють експорт, імпорт зазначеної продукції;

► щоквартального звіту про обсяги виробництва та /або обігу (у тому числі експорту) алкогольних напоїв, що подається малими виробництвами дистилятів, які мають ліцензію на виробництво спиртових дистилятів, ліцензію на виробництво алкогольних напоїв та/або ліцензію на оптову та/або роздрібну торгівлю алкогольними напоями.

Внесено відповідні зміни до Переліку органів ліцензування, затвердженого постановою КМУ від 05.08.2015 р. № 609.

По материалам Тарас Мельничук, представник КМУ в ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям