Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.02.14
2856 2 Печатать

О некоторых вопросах заполнения декларации госслужащими

   Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією ухвалив рішення надати роз‘яснення щодо порядку подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру
   
   Під час засідання зазначалося, що порядок подання таких декларацій визначено в абзаці другому частини першої статті 12 Закону "Про засади запобігання і протидії корупції".
   
   Відповідно до роз‘яснення, особи, зазначені у пункті 1 та підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 4 закону, щорічно подають декларацію за місцем роботи (служби).
   
   Суб’єкти декларування, які у січні - березні наступного за звітним року не подали декларацію через перебування у відпустці у зв’язку з вагітністю та пологами або для догляду за дитиною, через тимчасову непрацездатність, перебування за межами України, під вартою, подають декларацію до 31 грудня цього року.
   
   Суб’єкти декларування, які звільняються з роботи (служби) у:
   
    • січні - березні поточного року, подають декларацію за звітний рік (тобто за рік, який передує року звільнення) та декларацію за поточний рік;
   
    • квітні - грудні поточного року, подають декларацію за поточний рік, тобто за рік, у якому відбулося звільнення.
   
   Суб’єкти декларування (за винятком осіб, зазначених у підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 4 закону), які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, через рік після її припинення подають декларацію за рік, що минув, за місцем попередньої роботи (служби).
По материалам Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Лана
05.02.14 07:21

Этот Закон полный бред... мой муж относится к "г) військові посадові особи Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів військових формувань, крім військовослужбовців строкової військової служби;". На самом деле он обычный старшина. Ну хрен с ним - пусть каждый год он сдает эту дурацкую декларацию... Но почему я, его жена должна указывать непонятно для кого свои доходы? Может я скрываю от мужа сколько зарабатываю или у нас раздельный семейный бюджет? Мой муж не имеет права узнавать у моего работодателя сумму моей зарплаты, а как же тогда он должен заполнить эту декларацию...

Ответить
  • надежда
05.02.14 08:49

Вот - вот. Я с вами согласна. полный бред. а заполнять приходится. дети семейные живут то у меня то у сватов. не понятно куда их относить.

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям