Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Порядок информирования рабочих органов исполнительной дирекции Фонда о несчастных случаях на производстве

Порядок информирования рабочих органов исполнительной дирекции Фонда о несчастных случаях на производстве

Печатная Форма: Порядок информирования рабочих органов исполнительной дирекции Фонда о несчастных случаях на производстве

ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ВІД НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 01.09.2009 р. N 954-05-2


   
   Головному редактору всеукраїнського журналу "Все про охорону праці"
   Дердіну О. В.
   
   

Щодо інформаційного запиту


   
   Виконавча дирекція Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України (далі - виконавча дирекція Фонду) розглянула Ваш інформаційний запит щодо порядку інформування робочих органів виконавчої дирекції Фонду про нещасні випадки на виробництві та повідомляє.
   
   Яке інформування вважається своєчасним? Яким документом цей термін визначено?
   
   Відповідно до п. 10 Порядку розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року N 1112 (далі - Порядок розслідування), роботодавець зобов'язаний негайно повідомити з використанням засобів зв'язку про нещасний випадок робочий орган виконавчої дирекції Фонду за місцезнаходженням підприємства за встановленою Фондом формою.
   
   Постановою правління Фонду від 19.06.2003 року N 34 "Про визначення строку інформування роботодавцем робочого органу виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України про кожний нещасний випадок або професійне захворювання на підприємстві" встановлено, що роботодавець не пізніше термінів, визначених Порядком розслідування, інформує робочий орган виконавчої дирекції Фонду про кожний нещасний випадок на підприємстві.
   
   Звертаємось з проханням надати для ознайомлення та подальшої публікації у журналі форму відповідного повідомлення про нещасний випадок.
   
   Форма повідомлення про нещасний випадок, крім випадків із смертельним наслідком та групових, затверджена постановою правління Фонду від 01.11.2001 року N 46 "Про затвердження форми повідомлення про нещасний випадок, крім випадків із смертельним наслідком та групових".
   
   Додаток: форма повідомлення про нещасний випадок на 1 аркуші.
   
   Перший заступник директора
   С. Нестеров
   

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям