Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно неурегулированности правового статуса акта налоговой проверки

Относительно неурегулированности правового статуса акта налоговой проверки



   
ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
   Комітет з питань податкової та митної політики
   
   ЛИСТ
   
   від 22.06.2015 р. № 04-27/10-1229
   
   Щодо розгляду пропозицій

   У Комітеті Верховної Ради України з питань податкової та митної політики розглянуто пропозиції <...> про невідповідність Конституції України окремих норм податкового законодавства, надіслані листом <...>, яким піднято проблему щодо неврегульованості правового статусу акта податкової перевірки, що призводить до суттєвого порушення прав платників податків, а пункт 86.9 статті 86 Податкового кодексу України не відповідає вимогам Конституції України.
   
   З метою законодавчого врегулювання порушеної Вами проблеми, народними депутатами України були надані законодавчі пропозиції, які включені до порівняльної таблиці до проекту Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення податкового тиску на платників податків (реєстр. № 2004), згідно з якими пункт 86.9 статті 86 Податкового кодексу України пропонується виключити.
   
   На засіданні Комітету 17 червня 2015 року зазначена пропозиція була підтримана народними депутатами України — членами Комітету і за рішенням Комітету рекомендовано Верховній Раді України проект Закону (реєстр. № 2004) прийняти у другому читанні та в цілому, як Закон України.
   
   Відповідно до законодавчої процедури Верховна Рада України планує до кінця цієї сесії розглянути такий проект Закону та прийняти його. У разі підписання Закону Президентом України, цей Закон вступить в дію з першого числа місяця, наступного за місяцем його опублікування.
   
   Голова Комітету
Н.П. Южаніна

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям