Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Относительно введения в действие Закона Украины "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины по вопросам налогообложения услуг по международным перевозок пассажиров, багажа и грузов, международных отправлений, международного лизинга и международного ремонта товаров" N 1451 от 4 июня 2009 года

Относительно введения в действие Закона Украины "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины по вопросам налогообложения услуг по международным перевозок пассажиров, багажа и грузов, международных отправлений, международного лизинга и международного ремонта товаров" N 1451 от 4 июня 2009 года



   
КОМIТЕТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ПОДАТКОВОЇ ТА МИТНОЇ ПОЛIТИКИ
   
   ЛИСТ
   
   вiд 26.08.2009 р. N 04-27/801

    У Комiтетi Верховної Ради України з питань податкової та митної полiтики розглянуто Вашого листа щодо набрання чинностi Закону України "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України з питань оподаткування послуг з мiжнародних перевезень пасажирiв, багажу та вантажiв, мiжнародних вiдправлень, мiжнародного лiзингу та мiжнародного ремонту товарiв" N 1451 вiд 4 червня 2009 року i повiдомляємо.
   
    Роздiлом II зазначеного Закону встановлено набрання його чинностi з 1 числа мiсяця, наступного за мiсяцем, на який припадає 30 календарний день з дня його опублiкування, за винятком п. 2 роздiлу I цього Закону, який набирає чинностi з 1 числа мiсяця, наступного за мiсяцем, на який припадає 90 календарний день з дня його опублiкування.
   
    Закон України "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України з питань оподаткування послуг з мiжнародних перевезень пасажирiв, багажу та вантажiв, мiжнародних вiдправлень, мiжнародного лiзингу та мiжнародного ремонту товарiв" був опублiкований в газетi "Голос України" вiд 2 липня 2009 року N 120. Вiдповiдно до вищенаведеної норми Закону тридцятий календарний день з дня опублiкування припадає на 31 липня 2009 року. Таким чином, Закон набирає чинностi з 1 серпня 2009 року, а п. 2 роздiлу I - з 1 жовтня 2009 року.
   
   Голова Комiтету
С. А. Терьохiн

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям