Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • О внесении изменения в постановление Правления Национального банка Украины от 3 июня 2015 г. № 354

О внесении изменения в постановление Правления Национального банка Украины от 3 июня 2015 г. № 354



   
ПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ
   
   ПОСТАНОВА
   
   від 20.08.2015 р. № 544
   
   м. Київ
   
   Про внесення зміни до постанови Правління Національного банку України від 03 червня 2015 року № 354

    Відповідно до статей 7, 25, 44, 56 Закону України “Про Національний банк України”, статей 5, 11, 13 Декрету Кабінету Міністрів України від 19 лютого 1993 року № 15-93 “Про систему валютного регулювання і валютного контролю” та з метою спрощення порядку проведення деяких валютних операцій Правління Національного банку України постановляє:
   
   1. Доповнити підпункт 17 пункту 6 постанови Правління Національного банку України від 03 червня 2015 року № 354 “Про врегулювання ситуації на грошово-кредитному та валютному ринках України” (зі змінами) новим абзацом такого змісту:
   
   “на переказування іноземної валюти юридичною особою в сумі, що не перевищує 50 000 доларів США (еквівалент цієї суми в іншій валюті за офіційним курсом гривні до іноземних валют, установленим Національним банком України на дату переказу) протягом одного календарного місяця на підставі однієї індивідуальної ліцензії Національного банку України (норми цього абзацу не поширюються на випадки здійснення операцій на підставі індивідуальних ліцензій, визначені абзацами шостим – восьмим цього підпункту)”.
   
   2. Департаменту відкритих ринків (Пономаренко С. В.) довести зміст цієї постанови до відома банків України для використання в роботі, а банкам України – до відома їх клієнтів.
   
   3. Постанова набирає чинності з дня, наступного за днем її офіційного опублікування.
   
   Голова
В. О. Гонтарева

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям