Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Чи змінюється протягом звітного (податкового) року значення графи 3 табл. 1 додатка АМ до Податкової декларації з податку на прибуток підприємства у зв’язку з введенням в експлуатацію або виведенням з експлуатації основних засобів?

Чи змінюється протягом звітного (податкового) року значення графи 3 табл. 1 додатка АМ до Податкової декларації з податку на прибуток підприємства у зв’язку з введенням в експлуатацію або виведенням з експлуатації основних засобів?

Відповідно до п. 152.9 ст. 152 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) для цілей цього розділу використовуються такі податкові періоди: календарні квартал, півріччя, три квартали, рік.
Звітний податковий період починається з першого календарного дня податкового періоду і закінчується останнім календарним днем податкового періоду.
Згідно з п. 3 підрозд. 4 р. ХХ «Перехідні положення» ПКУ з дати набрання чинності розділом III цього Кодексу платники податку на прибуток підприємств складають наростаючим підсумком та подають декларацію з податку на прибуток за такі звітні податкові періоди: другий квартал, другий і третій квартали та другий - четвертий квартали 2011 року.
Форма Податкової декларації з податку на прибуток підприємства (далі – декларація) затверджена наказом ДПА України від 28.02.2011 № 114.
У графі 3 «Балансова вартість на початок звітного (податкового) періоду» таблиці 1 «Інформація щодо нарахованої амортизації» додатка АМ до декларації зазначається балансова вартість (основних засобів, інших необоротних активів та нематеріальних активів) на початок звітного (податкового) періоду. Показник графи 3 «Балансова вартість на початок звітного (податкового) періоду» таблиці 1 «Інформація щодо нарахованої амортизації» додатка АМ до декларації за квартал (у 2011 році – за другий квартал 2011 року) при заповненні декларацій в межах звітного (податкового) року не змінюється.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям