Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Чи є сільськогосподарське підприємство — платник ФСП платником податку з власників транспортних засобів за колісні трактори, які використовуються для здійснення діяльності такого підприємства, але не є його власністю?

Чи є сільськогосподарське підприємство — платник ФСП платником податку з власників транспортних засобів за колісні трактори, які використовуються для здійснення діяльності такого підприємства, але не є його власністю?


Податок з власників транспортних засобів вилучено з переліку податків і зборів (обов’язкових платежів) в рахунок яких сплачується ФСП (Закон України від 06.12.2006 №427 «Про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації транспортних засобів»).
Водночас згідно з п. г) ст. 4 Закону України від 11.12.91 № 1963-XII «Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів» від сплати податку звільняються особи, які згідно із законодавством є платниками ФСП, - за трактори колісні (код 8701, крім сідельних тягачів - код 8701 02) та вантажні автомобілі (код 8704).

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям