Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Суб'єкт підприємницької діяльності – фізична особа не перейшов з початку року на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності. Чи можливий такий перехід протягом року?

Суб'єкт підприємницької діяльності – фізична особа не перейшов з початку року на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності. Чи можливий такий перехід протягом року?


Згідно зі ст. 4 Указу Президента України від 03.07.98р. № 727/98 “Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва» для переходу на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єкт малого підприємництва подає письмову заяву до органу державної податкової служби за місцем державної реєстрації.
Заява подається не пізніше ніж за 15 днів до початку наступного звітного (податкового) періоду (кварталу) за умови сплати всіх установлених податків та обов'язкових платежів за попередній звітний (податковий) період.
Рішення про перехід на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності може бути прийняте не більше одного разу за календарний рік.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям