Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Чи звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з поставки послуг з виплати і доставки пенсій, страхових виплат, з банківських пенсійних рахунків, за пенсійними вкладами, а також грошової допомоги населенню, яка надається за рахунок бюджету?

Чи звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з поставки послуг з виплати і доставки пенсій, страхових виплат, з банківських пенсійних рахунків, за пенсійними вкладами, а також грошової допомоги населенню, яка надається за рахунок бюджету?


Відповідно до пп. 5.1.5 п. 5.1 ст. 5 Закону України від 03.04.97 №168/97-ВР “Про податок на додану вартість” із змінами та доповненнями звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з поставки послуг з виплати і доставки пенсій із системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування, пенсійних виплат за недержавним пенсійним забезпеченням, страхових виплат (у тому числі ануїтетів) за договорами довгострокового страхування життя, з банківських пенсійних рахунків, за пенсійними вкладами, а також грошової допомоги населенню, яка надається за рахунок бюджету відповідно до затверджених соціальних програм.

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям