Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Чи підлягає патентуванню торгівля вугіллям, вугільними брикетами, паливом пічним побутовим, гаcом освітлювальним і газом скрапленим, торфом паливним кусковим, торф'яними брикетами і дровами для продажу населенню?

Чи підлягає патентуванню торгівля вугіллям, вугільними брикетами, паливом пічним побутовим, гаcом освітлювальним і газом скрапленим, торфом паливним кусковим, торф'яними брикетами і дровами для продажу населенню?


Відповідно до ст. 3 Закону України від 23.03.96 № 98/96-ВР "Про патентування деяких видів підприємницької діяльності" із змінами та доповненнями (далі – Закон) патентуванню підлягає торговельна діяльність, що здійснюється суб'єктами підприємницької діяльності або їх структурними (відокремленими) підрозділами в пунктах продажу товарів. Під пунктами продажу товарів у цьому Законі, слід розуміти оптові бази, склади-магазини або інші приміщення, які використовуються для здійснення оптової торгівлі за готівкові кошти, інші готівкові платіжні засоби та з використанням кредитних карток.
Відповідно до ч. 6 ст. 3 цього Закону визначено, що пільговий торговий патент видається суб'єктам підприємницької діяльності або їх структурним (відокремленим) підрозділам, які здійснюють торговельну діяльність виключно з використанням таких видів товарів вітчизняного виробництва: вугілля, вугільні брикети, паливо пічне побутове, гас освітлювальний і газ скраплений, торф паливний кусковий, торф'яні брикети і дрова для продажу населенню.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям