Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Суб'єкт підприємницької діяльності надає послуги з прокату велосипедів водних і водних лиж, човнів та катерів, транспортних засобів, мотоциклів, моторолерів, мопедів, легкових і вантажних автомобілів, причепів до автомобілів та інших пристроїв. Необхідно придбавати торговий патент?

Суб'єкт підприємницької діяльності надає послуги з прокату велосипедів водних і водних лиж, човнів та катерів, транспортних засобів, мотоциклів, моторолерів, мопедів, легкових і вантажних автомобілів, причепів до автомобілів та інших пристроїв. Необхідно придбавати торговий патент?


В ч. 2 ст. 3' Закону України від 23.03.96 №98/96-ВР "Про патентування деяких видів підприємницької діяльності" із змінами та доповненнями зазначено, що під побутовими послугами слід розуміти діяльність, пов'язану з наданням платних послуг для задоволення особистих потреб замовника за готівкові кошти, а також з використанням інших форм розрахунків, включаючи кредитні картки.
Постановою КМ України від 27.04.98 № 576 "Про затвердження переліку послуг, що належать до побутових і підлягають патентуванню" (у редакції постанови КМ України від 11.05.2006 № 659) зазначено прокат транспортних засобів, мотоциклів, моторолерів, мопедів, легкових та вантажних автомобілів, причепів до автомобілів та інших пристроїв (код 01.130.10), спортивних і туристичних виробів, наметів, прогулянкових човнів, лижного спорядження, ракеток, ковзанів, двоколісних велосипедів, дельтапланів, парусних дошок, водних лиж (код 01.130.09).
Отже, на послуги з прокату велосипедів водних і водних лиж, човнів та катерів, транспортних засобів, мотоциклів, моторолерів, мопедів, легкових і вантажних автомобілів, причепів до автомобілів та інших пристроїв необхідно придбавати торговий патентна побутові послуги.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям