Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Які нормативи збору за спеціальне використання водних ресурсів встановлені на 2008 рік?

Які нормативи збору за спеціальне використання водних ресурсів встановлені на 2008 рік?


На 2008 рік нормативи збору за спеціальне водокористування водних ресурсів установлені окремо в частині використання поверхневих вод і підземних вод та зазначені в Додатку №2 до розділу II Закону України від 28 грудня 2007 року №107-VI „Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України”.
Нормативи збору встановлені в копійках за куб. метр.
Нормативи збору за спеціальне водокористування в частині використання поверхневих вод залежать від басейнів річок, включаючи притоки всіх порядків.
До нормативів збору за спеціальне водокористування в частині використання поверхневих вод басейнів річок підприємствами житлово-комунального господарства застосовується коефіцієнт 0,3.
Для теплоелектростанцій з прямоточною системою водоспоживання збір за обсяг поверхневої води, пропущеної через конденсатори турбін для охолодження конденсату, обчислюються із застосуванням коефіцієнта 0,005.
Нормативи збору за спеціальне водокористування в частині використання підземних вод залежать від регіону.
До нормативів збору за спеціальне водокористування в частині використання підземних вод підприємствами житлово-комунального господарства застосовується коефіцієнт 0,3.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям