Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Наше підприємство зареєстровано в одному районі м. Києва, а гараж з транспортними засобами знаходиться в іншому районі. В який район міста необхідно подавати розрахунок та сплачувати збір за забруднення навколишнього природного середовища?

Наше підприємство зареєстровано в одному районі м. Києва, а гараж з транспортними засобами знаходиться в іншому районі. В який район міста необхідно подавати розрахунок та сплачувати збір за забруднення навколишнього природного середовища?

Відповідно до п.9 Постанови КМ України від 01.03.1999 р. № 303 “Про затвердження Порядку встановлення нормативів збору за забруднення навколишнього природного середовища і стягнення цього збору” зі змінами та доповненнями (далі Постанова) розрахунки збору, базовий податковий (звітний) період для якого дорівнює календарному кварталу, подаються платниками органам державної податкової служби протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу, за місцем податкової реєстрації.
Остаточний річний розрахунок збору подається платниками до органів державної податкової служби за місцем податкової реєстрації платника протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного року.
Згідно п.10 Постанови збір сплачується платниками протягом 10 календарних днів, наступних за останнім днем граничного терміну подання розрахунку збору, за місцем податкової реєстрації.
Виходячи з вищенаведеного, платник податку подає розрахунок збору за забруднення навколишнього природного середовища та сплачує цей збір за місцем податкової реєстрації, тобто до ДПІ району де зареєстровано Ваше підприємство.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям