Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • В якій графі податкової накладної необхідно зазначати код товару згідно УКТ ЗЕД при постачанні платником податку раніше імпортованого товару?

В якій графі податкової накладної необхідно зазначати код товару згідно УКТ ЗЕД при постачанні платником податку раніше імпортованого товару?

Відповідно до п. 201.1 ст. 201 р. V Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями платник податку зобов'язаний надати покупцю (отримувачу) на його вимогу підписану уповноваженою платником особою та скріплену печаткою податкову накладну, у якій зазначаються в окремих рядках такі обов'язкові реквізити, зокрема, код товару згідно з УКТ ЗЕД (для підакцизних товарів та товарів, ввезених на митну територію України).
Форма та порядок заповнення податкової накладної затверджені наказом ДПА України від 21.12.10 №969 «Про затвердження форми Податкової накладної та Порядку її заповнення» (далі – Порядок №969).
Відповідно до п. 12 Порядку №969 до графи 3 податкової накладної вносяться дані щодо номенклатури постачання товарів/послуг, а тому при виписуванні платником податку податкової накладної у разі здійснення операції з постачання товарів, що раніше були ним імпортовані, номенклатура поставлених товарів та їх код згідно з УКТ ЗЕД зазначаються в графі 3 такої податкової накладної (до внесення змін до форми податкової накладної).

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям