Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.10.16
5890 16 Печатать

Уряд схвалив антикорупційний законопроект щодо удосконалення податкової системи

Учора уряд схвалив внесений Мінфіном антикорупційний законопроект щодо удосконалення податкової системи.

Мета законопроекту – підвищити якість адміністрування, тобто всього процесу нарахування сплати податків та взаємодії платника та податкової. Очікується, що результатом стане тиску на бізнес та створення нормальних умов для його розвитку. Цей пакет податкових змін є важливою частиною реформи ДФС, адже він прибирає можливості для системної корупції в податковій сфері.

Даний пакет змін є результатом спільної роботи народних депутатів, бізнесу, громадських експертів та Мінфіну. Міфін декілька разів публікував робочі версії документів для публічного обговорення, де абсолютно кожен міг висловити свої пропозиції. Громадські експерти та бізнес неодноразово підкреслювали, що робота над законопроектом була «безпрецедентно» відкритою.

Даний антикорупційний законопроект уже публічно підтримали провідні бізнесові та громадські об'єднання: Американська торгівельна палата, Всеукраїнське об’єднання підприємців малого та середнього бі знесу «Фортеця», Європейська бізнес асоціація, Спілка українських підприємців (СУП), Українська бізнес-асоціація, Торгово-промислова палата України, Палата податкових консультантів, Рада бізнес-омбудсмена, Український союз промисловців і підприємців, громадська платформа «Податки для економічної свободи», до якої входять 17 асоціацій, Коаліція «За ліберальну податкову реформу», яка налічує 15 асоціацій, а також об’єднання громадських експертів Реанімаційного Пакету Реформ, до складу якого входять провідні дослідницькі центри та громадські організації.

«Ми не зупиняємось на даному пакеті змін. Всі побачили, що ми справді дослухаємось до конструктивних пропозицій, тож ми готові робити це надалі та продовжувати відкриту роботу над новими змінами. Але зараз дуже важливо прийняти цей антикорупційний законопроект. Адже його можна безкінечно доповнювати новими пропозиціями та покращувати, але ми вже чотири місяці вели роботу над проектом і бізнес та громадськість на нього дуже чекає,» - зазначив під час презентації законопроекту Міністр фінансів Олександр Данилюк

Ознайомитись з презентацією змін можна тут

Інформація по темі:

Черговий проект змін до Податкового кодексу

«С пылу с жару» о налоговой реформе для предпринимателей

По материалам Мінфін
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Юра Г.
06.10.16 00:30

Очікується, що результатом стане тиску на бізнес та створення нормальних умов для його розвитку. Как много в этой фразе смысла! Автор возможно пропустил слово, зато как точно передал смысл.

Ответить
  • ок
06.10.16 08:28

описка по Фрейду )))

Ответить
  • vnkor
06.10.16 09:00

Пропущено слово "збільшення" или "зменшення" - кому как повезет.

Ответить
  • nemo
06.10.16 09:18

Презентаха ни о чем. Бла-бла-бла, необхідно покращувати, зменшувати, удосконалювати и т. д....

Ответить
  • СВ
06.10.16 09:22

Вопрос не в тему: "СОТА" не распечатывает в демо-версии отчет по ЕСВ? В чем бесплатно создать?

Ответить
  • Машуня
06.10.16 09:26

СВ, в OPZ.

Ответить
  • СВ
06.10.16 09:46

Ой.... в ОПЗ он "карявый"..

Ответить
  • Лина
06.10.16 10:15

Фри-звіт

Ответить
  • ТВ
06.10.16 10:23

Главное что название дали -антикорупционный законопроект, это что же значит, что действующие на сегодня законы - корупционные, или в случае несогласия с новым законопроектом автоматически будем становиться коррупционерами...????!!!!

Ответить
  • z
06.10.16 10:24

CОТА печатает в демоверсии. Открываешь додаток - печать-открыть -опять печать.

Ответить
  • Бла-бла
06.10.16 12:49

Если 100 раз сказать слово "халва" во рту слаще не будет.

Ответить
  • СВ
06.10.16 13:23

Z Не знаю.... не печатает...звонила на линию техподдержки - сказали все....бесплатно не печатает... А Ві когда распечатывали?

Ответить
  • Irena
06.10.16 13:53

СВ, я распечатывала 3.10.16

Ответить
  • Павло
06.10.16 15:09

Де антикорупційний не бачу .а навпаки- позбавлення спецрежиму ПДВ для с-г і заміна його дотаціями з бюджету-гарантована корупційна схема.

Ответить
  • Светлана
06.10.16 17:54

Когда читаешь в заголовке очередные гасла по типу борьбы с коррупцией, внутренне напрягаешься, потому что понимаешь: опять очередное г***о под сладким соусом пропихивают.

Ответить
  • igorblin1
07.10.16 11:12

Лучше бы они просто пили водку...

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям