Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.11.19
7894 11 Печатать

Мораторій на перевірки ФОП у сфері застосування РРО та безкоштовні програмні РРО, – Указ Президента України

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ від 8.11.2019 року №837/2019 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави».

У документі йдеться про заходи, спрямовані на продовження структурних економічних реформ, запровадження додаткових механізмів для прискорення соціально-економічного розвитку України, підвищення рівня добробуту населення, гармонійного розвитку регіонів, впровадження європейських стандартів життя, зміцнення держави.

Указом передбачено, що до кінця поточного року Уряд повинен розробити проекти законів щодо створення сприятливих умов для діяльності підприємців, зокрема запровадження дворічного мораторію на проведення перевірок ФОП (крім тих, які здійснюють високорентабельні види діяльності з істотними ризиками ухилення від оподаткування) стосовно дотримання ними порядку застосування РРО; пом'якшення відповідальності ФОП за порушення встановленого порядку подання до контролюючих органів звітності, пов'язаної із застосуванням РРО.

Також Кабмін має забезпечити розроблення програмного рішення для програмних реєстраторів розрахункових операцій та можливості його тестування і подальшого використання на безкоштовній основі платниками податків для застосування таких реєстраторів під час здійснення господарської діяльності. При цьому, Уряд повинен вжити заходів щодо надання в установленому порядку роз'яснення для платників податків щодо порядку застосування реєстрації розрахункових операцій під час реалізації товарів (надання послуг) через мережу Інтернет

 

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Юра Г.
11.11.19 03:03

Сначала одни бандиты наезжают, потом другие бандиты приходят с предложением крыши от первых. А потом первые и другие сидят, пьют пиво, и ржут, как ЛОХа развели. Кто подскажет, где я это видел?

Ответить
  • Кузя
11.11.19 05:21

Бессмысленно все. Не проверять применение рро - зачем тогда  вводить так жестко? Мораторий на 2 года - на третий соберут все, время позволяет. Очковтирательство. Попытка выглядеть хорошим парнем при плохой игре. 

Ответить
  • X
11.11.19 11:45

Кузя, а ві считаете парень хороший!?

Ответить
  • Кузя
11.11.19 17:41

X, нет. Не считаю. Учитываю мнение большинства просто.

Ответить
  • я
11.11.19 11:52

X,кузя  гражданка другого государства,  у неё фантомные боли)

Ответить
  • Кузя
11.11.19 17:42

я, да прям там, гражданка другого государства! Не надейтесь.

Ответить
  • Бух
11.11.19 10:09

Это что теперь ВСЯ медицина официально становится платной?

Из текста Указа:

5) у сфері охорони здоров’я:

а) до 31 грудня 2019 року - стосовно:

встановлення єдиних тарифів з оплати надання медичних послуг, лікарських засобів і медичних виробів, розмірів реімбурсації лікарських засобів, які надаються пацієнтам за програмою медичних гарантій;

...

б) до 31 січня 2020 року - стосовно:

переходу державних та комунальних закладів охорони здоров’я, спроможних надавати якісні та безпечні медичні послуги, на новий механізм бюджетного фінансування на засадах оплати за надані медичні послуги;

Ответить
  • Andrey
11.11.19 12:59

Яким чином запровадження мораторію на перевірки ФОП, вплине на підвищення рівня добробуту населення? 

Ответить
  • Шурик
11.11.19 13:44

Andrey,
В тексте вычеркнули "построим коммунизм к 80-му году" и "всем квартиры к 2000". Всё остальное оставили.

Ответить
  • Сергій
11.11.19 20:31

Зеленеют огороды, зеленеют и сады,
Ну, а в Раде зеленеют безмозговые зады....

Ответить
  • Голосуем
27.02.20 21:56


Мараторий необходимым как воздух, как отпуск человеку. Зачем нарушать закон? 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям