Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.12.20
5662 0 Печатать

Голова ВРУ підписав закон щодо відтермінування РРО, а також закони для підтримки бізнесу і громадян

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав низку гучних законів, підписання яких чекають багато наших громадян:

  • Закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо лібералізації застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку та скасування механізму компенсації покупцям (споживачам) за скаргами щодо порушення встановленого порядку проведення розрахункових операцій частини суми застосованих штрафних санкцій" (законопроєкт № 4439-д);
  • Закон "Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб'єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2" (законопроєкт № 4429);
  • Закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2" (законопроєкт № 4430).

Закони передано на підпис Володимиру Зеленському. Про їх підписання Президентом обов'язково повідомимо. Слідкуйте за оновленням новин.

Про вищеперелічені закони  читайте у матеріалах:
Відтермінування РРО для ФОПів та підвищення ліміту для незастосування РРО: Рада прийняла Закон
Відстрочка РРО для ФОП: хто може поки зітхнути з полегшенням?
Одноразова допомога від держави: Рада прийняла Закон
Прийнято Закон щодо підтримки бізнесу у період карантину
«Карантинні» гроші: 8000 грн. кому дадуть і коли?
Хто з ФОПів та працівників зможе отримати 8 тис. грн допомоги від держави 

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям